КАНТОРА АКОРД + ООД  е създадена през 2009 година, във Варна и към момента е водеща компания в управлението на етажната собственост в нашия град. Дружеството има за цел да отговори на изискванията и нарасналата нужда от регулация и координация на съседските взаимоотношения, както и необходимостта от професионална поддръжка на имуществото на хората, живеещи в сгради в режим на етажна собсвеност.

Собствениците в етажната собственост осъзнават, че е необходима постоянна и професионална грижа, компетентност и денонощно внимание към общите части на входа. В КАНТОРА АКОРД+ можете да откриете екип от професионалисти, които да осъществяват поддръжката на Вашата етажна собственост, да организират общи събрания, да събират таксите от всички съседи, да се погрижат за нужните ремонти във вашия блок- текущи или основни и юридически консултират, да се погрижат цената на Вашия имот да расте или да бъде съхранена .

Вече има насока и основа за изграждане и поддържане, както на сградите , така и на съседските отношения – намерена в наше, лицето на професионалния домоуправител.

Как ще изглежда и как ще се чувствате във вашия дом зависи само от вас и вашите желания, затова и Вие  полагайте грижи за етажната собственост, за да живеете в приятна и хармонична атмосфера.

Кантора Акорд отдавна е наложена като фирма с професионално отношение към своите клиенти, но поради изминалите години на сътрудничество между нас са възникнали нещо повече  от отношения клиент- изпълнител.

.